Értékesítés

Látogassa meg bemutatótermünket, ahol kollégáink szakszerű tájékoztatást nyújtanak termékeinkkel kapcsolatban. Kínálatunk összeállításánál figyelembe vettük a lakberendezés divatirányzatait, az igénybevétellel és a korszerű fűtéstechnikákkal  szembeni elvárásokat. A parketta kiválasztásakor átbeszéljük Önnel milyen lesz az enteriőr amihez a terméket választjuk, milyen elvárásoknak kell megfelelnie a terméknek, illetve kiválaszthatja a termékekhez tartozó kiegészítőket mint a szegélyléceket, alátéteket, amennyiben szükséges a lépcsőprofilt is. A kapott információk alapján 8 órán belül elkészítjük ajánlatunkat.

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, 50% előleg befizetése után elindítjuk a megrendelést, melyet többnyire 2-3 hetes szállítási határidővel tudunk teljesíteni. Az áru beérkezését követően 3 napon belül kell kiegyenlíteni a fennmaradó összeget. Utalással, készpénzzel, vagy bankkártyával. A számlával együtt átadjuk a termékhez tartozó garancia jegyet, lerakási útmutatót, karbantartási leírást.

Tárolás, kiszállítás

Az áru beérkezését követően 3 hónapig díjmentesen tároljuk raktárunkban. Kiszállítás Budapest és Pest megye területén. A személyes átvétel budapesti raktárunkban díjmentes.

Helyszíni felmérés

Kivitelezési koordinátor kollégánk kérés esetén a helyszínen felmérést végez, amely tartalmazza a kiszállási díjat, a helyszín megtekintését (ami alatt a fogadó aljzat ellenőrzése értendő), illetve a terület felmérését. Kivitelezés ajánlatunk 1 napon belül elkészül ügyfeleink számára. Amennyiben külsős kivitelezőt választ javasoljuk parkettás szakember megbízását!

Kivitelezés

Parkettás kollégáink több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a parkettázás és lépcsőburkolás területén, így Ön teljes bizalommal választhatja az ország egész területéről a kivitelezési munkálatainkat és a későbbi felületi ápolást, javítást, csiszolást. Kivitelezésre 2 év garanciát vállalunk.

Reklamáció kezelés

Panaszát, észrevételét a reklamacio@maxparketta.hu címen jelezheti.

Referenciáink