KIK VAGYUNK?

Cégfilozófiánk: elkötelezettség, megbízhatóság, szakértelem

Cégünk, a MAX Parketta Kft. 15 éve van jelen a hazai parketta kereskedő piacon. Nagy hangsúlyt fektetünk a márka-szelekcióra, melynek célja, hogy kizárólag magas minőségű, exkluzív, Magyarországon egyedülálló parkettákat kínálhassunk. Az évek során kiválasztottuk azt a 2 gyártót és egy parketta forgalmazót akikkel megvalósíthatjuk ezeket a célokat.

Termékpalettánk széleskörű felhasználást biztosít, legyen szó lakossági használatról, nyaralók, szállodák, üzletek, közintézmények burkolásáról.

Választékunkban megtalálhatóak a korszerű, időtálló 2 és 3 rétegű parketták.

Széles méret választékkal 20 év gyártói garanciával

Többféle felületkezeléssel, szinezési eljárással,felületi megmunkálással.

Mindegyik termék alkalmas vizespadlófűtésre, padlóhűtésre, konyhai használatra.

Klikkes rendszerű parkettáink elektromos fűtésre is megfelelnek.

Lépcső burkolása három különböző kivitelezési lehetőséggel.

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink teljes körű kiszolgálására, a terméket nemcsak értékesítjük, hanem kiszállítjuk, valamint vállaljuk annak szakszerű kivitelezését is.

Üzletünkben kaphatók az általunk forgalmazott parketták tisztításához, ápolásához,felújításához szükséges termékek.
Bemutatótermünk: Max City áruház földszintjén található. (H-Szo: 10:00-20:00 V: 10:00-19:00)

Célunk

Célunk a Max Parketta üzletében, hogy vásárlóinknak teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk.

Új házat épít, lakásfelújításban van, megkopott régi parkettáját cserélné, vagy egyszerűen csak megunta jelenlegi padlóját? A Max Parketta széles választékában biztos megtalálja az Ön ízlésének legmegfelelőbbet!
Legyen az szalagparketta, svédpadló, laminált padló, vinyl padló, padlófűtésre ajánlott parketták nálunk minden elképzelésre talál megoldást.

Üzletünkben különös hangsúlyt fektetünk a kiugróan magas minőségű burkolatok – úgymint az osztrák HAFRO,  a svájci BAUWERK,  a lengyel BARLINEK, ill. a piacon elérhető legmagasabb minőségű és legtartósabb Coretec Vinyl padlók (LVT) – bemutatására.

A hatalmas parketta választék és magas szakértői támogatás mellett a Max Parketta üzletében vásárolt padlóelemeket igény szerint házhoz is szállítjuk Önnek.

Gondja támadt a parketta lerakásával?
Szerencsére a Max Parketta esetében ezt is ránk bízhatja! Sokéves tapasztalattal rendelkező saját szakembereink örömmel segítenek az újonnan vásárolt padlót lefektetni, így Önnek csupán a frissen lerakott parketta illatát és látványát kell élveznie.

Felmérés

Kivitelezési koordinátor kollégánk kérés esetén a helyszínen felmérést végez, amely tartalmazza a kiszállási díjat, a helyszín megtekintését (ami alatt a fogadó aljzat ellenőrzése értendő), illetve a terület felmérését. Ennek összege bruttó 25 000.-forint. Az összeg jóváírásra kerül amennyiben a kivitelezést megrendelik. Kivitelezés ajánlatunk 1 napon belül elkészül ügyfeleink számára. Amennyiben külsős kivitelezőt választ javasoljuk parkettás szakember megbízását!

Kivitelezés

Parkettás kollégáink több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a parkettázás és lépcsőburkolás területén, így Ön teljes bizalommal választhatja az ország egész területéről a kivitelezési munkálatainkat és a későbbi felületi ápolást, javítást, csiszolást. Kivitelezésre 2 év garanciát vállalunk.

Forgalmazott márkáink

stauf-usa
manufact-logo-usfloors
logo-bauwerk
hafro-logo-sw
barlinek-sw

Szolgáltatásaink

Felmérés

Kérje tapasztalt szakembereink segítségét a megfelelő mennyiségű és minőségű parketta kiválasztásához!

Betárolás

Tárolja nálunk megvásárolt parkettáját, melyet a megbeszélt időpontban kiszállítunk Önnek!

Kiszállítás

Cégünk a megvásárolt parkettát az előzetesen megbeszélt határidőre házhoz szállítja saját járműveivel!

Kivitelezés

Igényelje szakképzett munkatársaink segítségét, akik elvégzik Önnek a frissen vásárolt parketta lerakását!